Obavijesti

09.02.2023.

Poziv na edukativnu radionicu za male iznajmljivače

TZ županije Šibensko kninske zajedno s lokalnim turističkim zajednicama Knina, Drniša i Skradina u suradnji sa savjetovalištem Interligo d.o.o organizira edukacije za iznajmljivače, i to prema sljedećim terminima:

Radionice počinju u 17,00 u trajanju cca 2,5 sata.

Teme radionice su kreirane širokim spektrom informacija – od osnovnih obveza i administracije u ovom poslu do poboljšanja vidljivosti i prodaje, odnosno unapređenja poslovanja svoga objekta.

Pozivamo sve zainteresirane iznajmljivače ili one koji se spremaju to postati da se odazovu i sudjeluju na radionicama, te se upoznaju s nekim temama koje smatraju da bi im mogle koristiti. Naravno, tijekom radionice stručni tim TZ i Interliga će biti na raspolaganju za sve savjete i informacije koje budu zanimale sudionike.

Veselimo se Vašem dolasku i vidimo se na radionici!

28.03.2020.

Obavijest o mogućnosti odgode godišnjeg paušalnog poreza

Uslijed posebnih okolnosti uzrokovanih koronavirusom COVID-19, donesene su mjere kojima se osobama koje pružaju usluge smještaja u domaćinstvu te poduzetnicima koji pružaju usluge smještaja omogućava odgoda plaćanja godišnjeg paušalnog poreza, a sve u skladu s odredbama Općeg poreznog zakona te Pravilnika o provedbi Općeg poreznog zakona. 

Zahtjev za odgodu plaćanja poreza uslijed posebnih okolnosti dostupan je na mrežnim stranicama Porezne uprave RH, te istog možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.porezna-uprava.hr/Stranice/COVID_19_informacije.aspx.

27.03.2020.

Upute za privatne iznajmljivače i OPG-ove koje pružaju usluge smještaja vezano uz gospodarske mjere

Upute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor

23.03.2020.

Pravilnik o odgodi ili oslobađanju od plaćanja turističke pristojbe za osobe koje pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu ili na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu