FOTO: DREAM DIVISION
Besplatna edukacija za iznajmljivače u Šibeniku!

Besplatna edukacija za iznajmljivače u Šibeniku: Sve što trebate znati o uspješnom iznajmljivanju apartmana, vila i kuća za odmor!

Turistička zajednica Šibensko-kninske županije organizira besplatnu edukaciju za iznajmljivače kao projektnu aktivnost u provedbi novog projekta „Iznajmljivač županije“. Riječ je o projektu koji je nastao u sklopu dugogodišnjeg rada županije s ciljem unapređenja turističkog sektora.

Kao dio projekta za poticanje rasta turizma u županiji, održati će se i edukacija pod pokroviteljstvom turističke agencije Adriagate na temu „Sve što trebate znati o uspješnom iznajmljivanju apartmana, vila i kuća za odmor“.

Radionica će se održati u petak, 10.5.2024. godine s početkom u 17:30 h u ABC-Šibenik. Narodnog preporoda 4, Šibenik, a predviđeno trajanje edukacije je 1h i 45 min.

Događanje će započeti najavom novog projekta Turističke zajednice Šibensko-kninske županije namijenjenog privatnim iznajmljivačima, a nastavit će se edukativnom radionicom koju će voditi Petra Bulat, stručnjakinja za turizam s preko 15 godina rada i specijalizirana za privatni smještaj. Radila je na nekoliko projekata koji uključuju razvojne projekte destinacije i specijalan projekt za vile. Upoznat će vas s brojkama, zašto je sada vrijeme za otvaranje kalendara, dati savjete iz prakse za popunjavanje predsezone i posezone, gdje se oglašavati, kako upravljati recenzijama, koje su to zakonske obveze i mnoge druge teme poučne svim iznajmljivačima.

Prijavite se na vrijeme jer broj mjesta na edukaciji je ograničen!

Link za prijavu na edukativnu radionicu:  https://forms.gle/U8MdZuUJixLnaoWw8