Turistička zajednica Šibensko-kninske županije na prestižnom sajmu WTM London!

Turistička zajednica Šibensko-kninske županije u suradnji s Turističkim zajednicama grada Šibenika i Vodica predstavlja svoju ponudu na jednom od najznačajnijih svjetskih turističkih sajmova World Travel Market u Londonu koji se održava od 07. do 09. studenog 2022.

Na sajmu sudjeluje preko 2600 izlagača iz cijelog svijeta, a predviđa se posjet preko 50000 profesionalaca u turizmu i ugovaranje poslova u vrijednosti od preko sedam milijardi dolara. Na našem suizlagačkom dijelu u sklopu atraktivno uređenog promotivnog štanda Hrvatske turističke zajednice osim predstavnika turističkih zajednica nazočni su i predstavnici realnog sektora, budući da je WTM idealna platforma za stvaranje poslovnih prilika i sklapanje poslovnih ugovora.

U Šibensko-kninskoj županiji prema podacima sustava eVisitor dosad je s britanskog tržišta ostvareno 26 689 dolazaka i 158 074 noćenja što bilježi rast od 130% u odnosu na isto razdoblje prošle godine, što svrstava britanske goste u TOP 10 zemalja koji posjećuju našu županiju.

Fotogalerija