Održana radionica za vlasnike obiteljskog smještaja Šibensko kninske županije

Održana radionica za vlasnike obiteljskog smještaja Šibensko kninske županije i najavljen novi projekt TZŽ Šibensko kninske

U petak 10.5., održana je radionica u prostorima ABC-a u Šibeniku „Sve što trebate znati o uspješnom iznajmljivanju apartmana, vila i kuća za odmor“.  Na radionici je prisustvovao veliki broj zainteresiranih iznajmljivača, što je bila izvrsna prilika za najavu novog projekta Turističke zajednica Šibensko-kninske županije: „Najbolji iznajmljivač“.

Turistička zajednica županije najavila novi projekt za iznajmljivače

Sam projekt s više detalja bit će predstavljen na jesen na internet stranicama TZ županije.

Uz javno dostupnu prijavu iznajmljivači će moći biti dio projekta, a doznajemo kako najbolje od njih očekuju i vrijedne nagrade.

Iznajmljivači čine 80% turističkog kapaciteta županije

“Privatni iznajmljivači čine preko 80% ukupnog turističkog kapaciteta i od iznimne su važnosti za razvoj cjelogodišnjeg turizma županije te je ovo samo jedna od aktivnosti županije“; kazala je Ivana Lušić iz TZ Šibensko-kninske županije i nadodala kako je cilj ovog projekta izdvojiti i nagraditi najbolje iznajmljivače županije.

Velika zainteresiranost za edukacije Adriagate-a

Projekt prati Adriagate kao najveći konsolidator privatnog smještaja u županiji s preko 23 godine poslovanja. Održanom radionicom Adriagate je približio nove trendove u poslovanju privatnog smještaja, kako biti konkurentan i što je sve potrebno za pružanje vrhunske usluge gostu. Raduje nas veliki odaziv na radionicu koja je protekla u interaktivnom i pozitivnom tonu te se nadamo nastavku u skorijem vremenu.

Pozivamo sve iznajmljivače da prate obavijesti na stranicama TZ županije i prijave se na natječaj za najboljeg iznajmljivača.