FOTO: BORIS KAČAN

DŠOF SUP UTRKA

DŠOF SUP utrka starta u nedjelju, 8.10., u 10:30 sati, na glavnoj lokaciji – plaži „Krečana“ u Skradinu!

Iz godine u godinu, popularnost veslanja na dasci (Stand Up Paddlinga) neprestano raste, a veslači diljem svijeta uživaju na dasci u svojim lokalnim vodama (oceanima, morima, jezerima, zaljevima). SUP je postao jedna od neizostavnih morskih disciplina i u Dalmaciji, u kojoj uživaju brojni zaljubljenici u morske aktivnosti.

Neovisno jesi li iskusan veslač SUP-a ili bi se tek volio/voljela okušati u ovom popularnom sportu, SUP se zaista brzo uči pa nam se već nakon jedne besplatne radionice, koja će se održati u subotu, 7.10. u 14:00 sati, možeš pridružiti na natjecanju.

Cijena kotizacije iznosi 15 Eura.

 

-->Prijave za sudjelovanje<--

 

PRAVILA ZA SUDJELOVANJE NA NATJECANJU U SUP-u PROČITAJTE NA LINKU.

Startni paketi

Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji, na plaži Krečana, u Skradinu, u nedjelju, 08.10. od 09:00 do 10:00 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.