FOTO: MIRANDA TRKLJA

Skradin & kanjon Čikole

U svom kalendaru rezervirajte vikend 7. i 8. listopada 2023. za drugi Dalmatia Šibenik Outdoor Festival, jer nakon prošlogodišnjeg, prvog izdanja, nastavljamo dalje i ovu godinu, s još bogatijim programom!

Kako smo prethodno najavljivali, misija DŠOF-a jest da se svake godine odvija na drugoj lokaciji unutar Šibensko-kninske županije i tako prikaže sve prirodne ljepote našega kraja, koji je idealan za organizaciju sportskih aktivnosti na otvorenom. Dalmatia Šibenik Outdoor Festival puno je više od sportskog natjecanja. To je manifestacija koja okuplja sve zaljubljenike u prirodu i aktivan stil život koji će rado provesti dva dana u prekrasnoj prirodi te se uz to dobro zabaviti.

Drugi Dalmatia Šibenik Outdoor Festival održat će se u Skradinu te u kanjonu rijeke Čikole. Skradin je smješten petnaestak kilometara od Šibenika i jedan je od najstarijih hrvatskih gradova. Zahvaljujući iznimnoj ljepoti prirode koja obiluje krškim područjima, brdovitim puteljcima, prekrasnim vidikovcima, a nalazi se na samom ulazu u Nacionalni park Krka, zbog čega se smatra jednim od najvažnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj, Skradin je idealna lokacija za održavanje ovakvog festivala!

DŠOF Trail 5 km, 12.5 km i 24 km, natjecanje u sportskom penjanju, natjecanje u SUP-u, kajakingu i MTB utrka 15 km i 34 km, ovogodišnje su natjecateljske discipline na koje se možete prijaviti, pokazati svoje sportske vještine i pritom se dobro se zabaviti, uživajući u prirodi i na čistom zraku, u društvu obitelji ili svojih prijatelja.

Uz to vam organiziramo i besplatne radionice sportskog penjanja i SUP-a, kako biste se pripremili za natjecanje ili pak po prvi put isprobali neku od outdoor disciplina koja vas privlači. Također vam pripremamo i besplatne radionice joge, natjecanje u tradicionalnim igrama za obitelji i prijatelje, sportske poligone za djecu te sajam lokalnih proizvoda. Za odličnu atmosferu i zabavu tijekom održavanja festivala pobrinut će se naši voditelji Marko i Sanja te DJ MengRen. Dalmatia Šibenik Outdoor Festival ima i humanitaran karakter pa ćemo dio od uplaćenih kotizacija donirati Karate klubu OSI Krka Šibenik, a oni će nam se pridružiti na plaži Krečana u nedjelju, 8. listopada u 12 sati te demonstrirati natjecateljske kate.

Kupljena kotizacija uključuje startni paket s poklonima, DŠOF majicu te obrok i piće.

Program:

SUBOTA, 7.10.2023.

DŠOF Trail (5, 12.5 i 24 km)

DŠOF Sportsko penjanje

NEDJELJA, 8.10.2023.

DŠOF SUP utrka

DŠOF Kajak utrka

DŠOF MTB utrke (15 i 34 km)

PROGRAM ZA DJECU

BESPLATNE RADIONICE

GLAZBENI PROGRAM

Natjecateljske discipline:

Radionice za djecu ili odrasle: